SEO for bloggere: Sådan får du din blog til tops på Google i 2019

blogging Oct 02, 2019

Hvad er SEO

SEO står for Search Engine Optimization, og er et begreb der dækker over de tiltag du gør, for at få din blog eller hjemmeside til at ligge på en højere placering i søgemaskinerne, primært på Google. SEO for bloggere er et kæmpe emne, og der findes specialister der kan hjælpe dig med disse ting, men du kan faktisk gøre meget af arbejdet selv, og få en højere placering på Google hvis du følger vores råd her.

Hvorfor skal du interessere dig for SEO?

Hvorfor jagter vi nu denne øverste placering på Google? Betyder det virkelig så meget? - Ja.. Er mit helt korte svar. En høj placering på Google, er gratis reklame til din blog, og lig med flere besøgende. Det er en “nem” måde at få din blog ud til flere mennesker på, og en super relevant måde, for vælger du de rigtige søgeord,...

Læs mere...

De bedste affiliate netværk - Danske og internationale

blogging Sep 16, 2019

Der findes rigtig mange affiliatenetværk, både danske og internationale, og jeg har igennem tiden prøvet en del. Her på listen finder du dem jeg anbefaler, det er alle sammen gode og pålidelige affiliate netværk, som jeg bruger eller har brugt tidligere.

Hvis du skal til at starte på at bruge affiliatelinks på din blog eller hjemmeside, så anbefaler jeg at du udvælger et enkelt netværk til at starte med. Når du så har helt styr på det, og har nået grænsen for udbetaling, så kan du altid udvide til flere netværk.

Fælles for alle netværk er, at du skal op på et vist beløb før de udbetaler dine penge, det er lidt forskelligt hvor høj denne grænse er, men du får altså ikke udbetalt noget før du når denne grænse. Det er dog ikke en grænse der er uopnåelig, og hvis du bruger dine links rigtigt...

Læs mere...

Affiliate marketing for bloggere og influenter

blogging facebook instagram Aug 21, 2019

Hvad er affiliate marketing?

Kort sagt er affiliate marketing at du markedsfører andres produkter for dine læsere og tjener en provision når en af dine læsere køber et produkt baseret på din markedsføring. Det er faktisk meget simpelt – du sælger et produkt for en anden og får en del af fortjenesten.

Hvornår kan du begynde at bruge affiliatelinks?

Bloggere er tit bekymrede om om deres blog er for lille til lave affiliate marketing, men faktisk betyder din trafik ikke alverden når vi taler affiliate marketing. En blog med meget få besøgende eller en Instagram-profil med få følgere, kan sagtens sælge affiliateprodukter – hvis du vel og mærke vælger de rigtige produkter til dine læsere. Faktisk behøver din blog kun 1 besøgende for at sælge et affiliateprodukt, hvis produktet lige netop er det din ene besøgende...

Læs mere...

Hvad er et domæne, hosting og platform?

blogging Aug 12, 2019

Når man skal starte en blog første gang kan det være lidt skræmmende, og der er så mange nye ord og begreber som man måske har hørt før, men som man egentlig ikke kender betydningen af - Don`t worry, vi har alle været der. Vi vil idag forklare dig alt hvad du skal vide for at starte din første blog. Det er faktisk ikke svært, og vi guider dig hele vejen. Vi kan se på bloggen og dens setup lidt som en lejebolig.

Først er der noget der hedder Domænenavn - et eksempel på et domænenavn er "www.lachika.dk"

Hvad er et domæne?

Et domæne eller et domænenavn, angiver din blogs præcise adresse. Det er den tekst dine besøgende skal skrive i deres adresselinje for at finde frem til netop din blog. Et domænenavn er unikt, og det kan for eksempel se sådan ud: www.ditblognavn.dk

3 Tips til et godt domæne

  1. Vælg et domæne der er nemt...
Læs mere...

Hvordan kan man tjene penge på at blogge?

blogging Aug 05, 2019

Det er et spørgsmål jeg og mange andre bloggere får, og der er ikke altid et simpelt svar. Det folk ofte mener når de spørger: "Hvordan kan man tjene penge på at blogge" er, "Hvordan kan man leve af at blogge", eller "Hvordan tjener jeg nemt og hurtigt lidt ekstra penge og får lidt luft mit stramme budget" - og lad mig slå fast at blogging ikke er nogen hurtig vej til lidt ekstra luft i budgettet. Det tager lang tid, og det første lange stykke tid tjener man ikke ret meget (eller slet ikke noget) - i hvert fald hvis man har en dansk blog. Med tiden kan man, med hårdt arbejde, godt tjene gode penge på en blog, og mange danskere lever da også af en blog - men det er altså ikke noget de er kommet sovende til! I dette indlæg vil vi give dig lidt indsigt i hvilke forskellige metoder der findes, til at tjene penge på at blogge.

Lav en blog

Det allerførste du skal gøre, er at lave din...

Læs mere...

5 Tips til Pinterest du bør kende som blogger og influencer i 2019

Skriver du det ene blogindlæg efter det andet men kæmper med at få folk til at læse dem? Eller poster du hver uge de mest fantastiske billeder på din Instagramprofil uden at få flere følgere og interaktioner? ØV!

Den følelse kende jeg godt. Jeg har i lang tid kæmpet med at nå ud til flere mennesker med mine blogindlæg, fordi det altså er essentielt at have læsere når man driver en blog, i hvert fald hvis det er en forretning du gerne vil have op at stå. 

Jamen hvad med Facebook og Instagram?

Facebook virkede for år tilbage. På Facebook kunne man smide et link og pludselig havde 1000-vis af mennesker set ens indhold. Den holder ikke mere - nu skal du være glad hvis 5% af dine nuværende følgere ser dit indhold. 

Instagram er hot og et dejligt sted at møde sine følgere og læsere i øjenhøjde. Men det er jo ikke...

Læs mere...

Sådan bruger du Instagram story - og får flere seere

instagram May 28, 2019

Instagram story havde sin første lancering i 2016 og er kun blevet ved med at vokse. På nuværende tidspunkt er der omkring 400 mio. mennesker rundt omkring i verden, som benytter Instagram stories hver eneste dag.

Hvad er en Instagram story?

I en Instagram story kan du dele indhold, som nødvendigvis ikke er lige så gennemtænkt og poleret som det du viser frem i dit feed. Du kan selv fastgøre dine stories, men ellers vil deres synlighed forsvinde efter 24 timer.

For at lave en story, skal du trykke på det lille blå kryds i venstre hjørne, hvor der står “din historie”. Her kan du vælge at optage en video, tage et billede eller dele noget fra din kamerarulle. Derudover har du også mulighed for at starte en livevideo, og hvis du gør det, vil dine følgere få direkte besked.

Hvis du har stories, som du ikke ønsker at alle skal se, vil du også kunne fjerne...

Læs mere...

Derfor har du brug for en emailliste som blogger eller influencer i 2019!

Har du en ny blog eller Instagram-profil, eller har du været i gamet i noget tid, men har bare lukket ørene når du har hørt ordene e-mailliste eller nyhedsbrev? Du er ikke alene, mange misser et stort potentiale, når de vælger e-maillisten fra. Især hvis du gerne vil tjene penge på din blog eller Instagram-profil, gør du en stor fejl ved ikke at bruge e-mail markedsføring som en del af din strategi.

Hvad er email marketing?

Email marketing betyder helt kort markedsføring via e-mails – det betyder at du promoverer enten et produkt, et event, din blog eller andet gennem e-mails, som sendes til personer der har sagt ja til at modtage emails fra dig. E-mails er en af mange markedsføringskanaler du bør bruge i 2019, og som stadig virker helt vildt godt. Der er ikke ret mange bloggere og influencers der benytter sig af denne metode, og det gør selvfølgelig at den virker endnu...

Læs mere...

Hvad skal min blog hedde? Sådan finder du det bedste blog navn!

blogging May 15, 2019

De fleste nye bloggere overvejer nøje hvad de mon skal kalde deres blog. Det oplagte valg, er at kalde sin blog ens navn eller ens navn med en ny endelse eller et twist. Jeg vil her give lidt ideer til hvordan du kan finde et super godt blog navn!

Brainstorm

Det første du skal gøre er at brainstorme alt hvad du kan komme i tanke om. Skrive alle ord, steder, navne, farver og andet du kan komme i tanke om der repræsenterer dig og din fremtidige blog. Hvad vil du gerne forbindes med? Hvad skal folks allerførste indtryk af dig være?

Du kan bruge dit eget navn eller et navn på en person eller et sted der betyder noget for dig. Det kan foreksempel være dit barns navn, dit mellemnavn eller navnet på den by du er vokset op i.
I stedet for, eller i sammenhæng med navnet kan du vælge nogle ord der relaterer sig til de emner du vil blogge om. Her kan det være en fordel at kigge lidt rundt i blogland for at se hvilke...

Læs mere...

Få flere følgere på Instagram: 17 råd der virker

instagram Apr 26, 2019

Er du en af dem der kæmper for at blive set på Instagram? Og sidder du efterhånden med en opgivende følelse i kroppen? Du er langt fra den eneste, men ønsker du relevante følgere, kan du ikke bare trykke på en knap og se dem vælte ind. Der skal arbejdes for det, og disse 17 råd kan hjælpe dig godt på vej.

Vær aktiv:

Husk at Instagram er et socialt medie, så vær aktiv, ellers vil disse tips desværre ikke være noget værd. Alle rigtige Instagrammere elsker at få liket og kommenteret sine billeder, så det er helt i orden at connecte med brugere du ikke kender. Vis interesse, udvis respekt, kommenter positivt hos andre og like det der fanger din interesse. Det kræver tid og opmærksomhed at fastholde kontakter på de sociale medier, ligesom det gør ude i virkeligheden.

Find din niche:

Find din niche og hold dig til den. Man skal ikke være bange...

Læs mere...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.