14 sider med gratis billeder til din Blog eller Sociale Medier

Som ny blogger har man måske ikke et kæmpe foto bibliotek endnu, og billeder er bare super vigtige. Heldigvis findes der sider hvor du gratis kan hente billeder som du må bruge på din blog uden at skulle nævne noget om at det ikke er dit eget billede. Det benytter de fleste bloggere, inklusiv mig selv, sig vist af fra tid til anden. Der er så mange rigtig flotte billeder, og på en blog betyder det visuelle udtryk så meget. Derfor – brug billeder fra disse sider når det giver mening for dig, og giver et godt visuelt resultat.

Du kan også bruge billederne på dine sociale medier, for eksempel Instagram, Facebook eller Pinterest. 

Gratis billeder til din blog eller sociale medier:

1. Pixabay – Rigtig rigtig mange gode billeder og gode søgemuligheder også på dansk

2. Unsplash – Fantastisk flotte billeder, mange valgmuligheder og kategorier

3. Foodie’s Feed – Mest for madbloggere eller blogindlæg om mad

4. Pexels  

5. Magdeleine

6. Public Domain Archive

7. Good Free Photos

8. Pickup Image

9. Photogen

10. Gratisography

11. Skitterphoto

12. Life of Pix

13. Death to the Stock Photo

14. SplitShire

Billederne på siderne herover kan du vælge og bruge som de er, eller du kan redigere dem eller tilføje tekst eller effekter i for eksempel Photoshop eller Canva. Du kan gøre meget ved et billede ved at tilføje en linje tekst eller ændre lidt på farverne. Du kan nemt gøre det mere personligt, og få det til at passe ind i stilen på din blog.

Nu er det slut med at udskyde et blogindlægs udgivelse bare fordi du mangler billeder. Der er nemlig rigtig mange gode billeder du kan bruge helt gratis på siderne herover. Nu er der kun tilbage at gå på opdagelse, og begynde at opbygge dit fotobibliotek til din blog, husk at tjekke at der er tale om gratis billeder uden copyright - det står som regel på de enkelte billeder på siderne.

Lav en mappe på din computer og begynd at gemme billeder du kan bruge til dine blogindlæg og dine sociale medier med det samme!

Bliv en del af La Chika Community!

Modtag vores nyhedsbrev, og få adgang til vores fællesskab og netværksside, hvor du kan netværke og sparre med andre iværksættere, bloggere og influencers. Det koster kun din emailadresse at blive medlem.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.